הצגת מחירים בפרסומות בערוצים 2 ו-10

- אם מציגים את מחיר המוצר, יש לנקוב במחיר הסופי והמלא (כולל מע"מ או כל תוספת מחיר אחרת).
- אם המחיר לצרכן הוא מחיר מיוחד לתקופה מוגבלת – יש לציין את משך התקופה בה המוצר יהיה במחיר מוזל.
- אין לפרסם מוצרים כמוענקים חינם אלא אם לא נדרש כל תשלום נוסף מצד הצרכן פרט לדמי משלוח או הובלה.
- אם מדובר במוצר הניתן ללקוח לשם ניסיון – ניתן לפרסמו כמוצר הניתן בחינם, אולם אם הצרכן נדרש לשלם את דמי המשלוח\דמי החזרה יש לציין זאת בבירור בפרסומת.
חברת הוט פנתה בתלונה לרשות השניה בנוגע לתשדיר פרסומת של בזק: בתשדיר נאמר שעלות שיחה בשעות הערב היא 5 אג' לדקה בלבד, אך לא צויין שהמנוי חייב (כמובן) גם לשלם דמי שימוש חודשיים קבועים. הרשות השניה בדקה ומצאה כי המידע המוצג בתשדיר חסר ועלול להטעות, מאחר שכדי לבצע שיחות טלפון באמצעות בזק על הצרכן לשלם דמי שימוש קבועים. הרשות השניה הורתה לבזק לתקן את התשדיר, ולציין בכתובית בתשדיר את המידע שמחיר דקת שיחה אינו כולל את דמי השימוש הקבועים.
חברת הביטוח AIG פרסמה תשדיר פרסומת המציג את ביטוח רכב המיועד לנשים כמופחת ב-35% ממחיר ביטוח הרכב לגברים. הרשות השניה בדקה ומצאה כי שירות העברת הטסט המוצג בתשדיר כהטבה, אינו כלול במחיר הביטוח והוא מחייב תשלום נוסף. הרשות השניה דרשה כי מידע חיוני זה יופיע בקריינות או לחלופין, יושמט מן התשדיר. חברת AIG הגישה גרסה מתוקנת שבה בחרה להשמיט את אזכור השירות שהופיע קודם לכן בכתוביות.
פרסומת של "הוט" לא הציגה את המחיר הכולל הנגבה בעבור המבצע, המציע מחשב נייד למנויים החדשים החברה, וזאת בניגוד להוראות חוק הגנת הצרכן. הרשות השניה ביקשה את תיקון התשדיר כך שיעמוד בדרישות החוק והתשדיר תוקן בהתאם. מקרה זה ממחיש כי הרשות מוסמכת לפסול שידורן של פרסומת בעקבות הפרות של דינים שונים, וביניהם הגנת הצרכן; הפרה של סימני מסחר וזכויות יוצרים; לשון הרע ועוולות מסחריות.